Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı namına çatı defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa yürekbünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna rabıtlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Yangın veya ivedi gidişat vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, estetik kapılara en yarar fiyatlarla sahip sürdürmek dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk yapının özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, bünyenın kullanma dershaneı kadar faktörler yüksek olmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın birebir standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını tespit etmek derunin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yapmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların emeksiz tahliye olmalarını sağlamlar.

Tamlanan bu hin dilimleri bir bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını ifade etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an dahi dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni adını yapılış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. Yangın Merdiveni Kapısı There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page